PERÚ

El Perú (Perú en castellà, Piruw en quítxua i aimara), oficialment la República del Perú, és un país de Sud-amèrica que limita al nord amb Equador i Colòmbia, a l'est amb el Brasil, al sud-est amb Bolívia, al sud amb Xile i a l'oest amb l'oceà Pacífic. Té una geografia complexa dominada principalment per la serralada dels Andes i els corrents del Pacífic, que el donen climes i paisatges molt variats, des d'una costa desèrtica a la puna dels Andes o a la selva tropical de la conca de l'Amazones.

La llengua oficial a tot el territori és el castellà i, on són predominants, les distintes llegües natives també hi són on siguin majoritàries.

El castellà era la primera llengua del 83,9% dels peruans majors de 5 anys d'edat el 2007, i és la llengua principal del país. Coexisteix amb altres llengües ameríndies, la més important de les quals és el quítxua, parlat per més del 13,2% de la població.

Es un pais que t'impressionarà i et fraparà, a on descubriràs el que fins ara no et pots arribar a imaginar...Deixa que el Taller de Viatges t'hi porti.

Curiositats
Copyright ® 2010 Taller de viatges
Totes les rutes que Taller de viatges mostra a la seva web poden patir variacions des de que són publicades.
Demanem disculpes en cas d’haver qualsevol error u omissió en la informació que proporcionem a través d’aquest site.