MALAWI - ZAMBIA

Aquests dos països son importants per la seva gran diversitat de fauna: Malawi, abans anomenat Niassalàndia (Nyassaland), és un país de l'Àfrica Oriental, situat a la riba del llac Niassa (o llac Malawi) i que limita al nord i a l'est amb Tanzània, a l'est, sud i oest amb Moçambic i a l'oest amb Zàmbia. La capital és Lilongwe.Malawi té un clima subtropical.

Antigament aquest territori era conegut amb el nom de Nassalàndia i era una colònia del Regne Unit. Aquest nom fa referència al llac Niassa, que ara es conèix com a llac Malawi, situat a l'est del país.

Les ètnies Khoisan van ésser formades pels primers habitants de Zàmbia i vivien de la caça i recol·lecció fins que al segle I es van instal·lar al país tribus bantus i les van absorbir. A partir d'aquest moment, el territori ha estat focus d'immigració de territoris veïns. Al segle XVIII és quan van a rribar a Zàmbia els primers exploradors europeus. David Livingstone va ser qui va donar nom a les Cascades Victòria i va protestar contra l'esclavitud.

Copyright ® 2010 Taller de viatges
Totes les rutes que Taller de viatges mostra a la seva web poden patir variacions des de que són publicades.
Demanem disculpes en cas d’haver qualsevol error u omissió en la informació que proporcionem a través d’aquest site.